Lauantai ilman kiireitä?

19.7.08 Aurinko paistaa. Tietokone ilmoittaa Etelä-Suomen/Vantaan lämpötilaksi 20 astetta. Tänään nukuttiin myöhäiseen, puolille päivin. Tosin eilen valvottiin myös myöhään, puolen yön jälkeen menin vielä koiran kanssa ulos. K. oli yön ajossa, mutta en jaksanut lähteä yökahveille. Tosin en juo yleensä kahvia, en ole juonut 1980 jälkeen kuin joskus ja silloinkin capputsinoa jos mahdollista. Sairaalareissu on vasta maanantaina klo 11. Jasminen veriarvot ovat nyt laskussa, luultavasti ja odotellaan niiden nousua Ara-C -kuurin antamista varten. Elokuun lopussa nämä hoidot sitten loppuvat, kun 2 1/2 vuotta vahvoja sytostaattihoitoja tulee täyteen.

Olimme viime keskiviikkona Linnanmäellä, koska Jassun granut olivat tiistaina jotain 1600, torstaina granuja oli enää noin 600. Toivottavasti mitään pöpöjä tyttö ei siepannut tuolta reissulta. Vauhti hänellä ainakin oli kova, kävi ainakin kymmenessä laitteessa pyörimässä. Hyvä kun jaksettiin isänsä kanssa pysyä perässä. Tyttö kävi isän kanssa taas ajelemassa autoradallakin, toisen kerran jo tänä kesänä. Linnanmäki on Jasminen mielipaikkoja kesäisin. Kaksi vuotta tässä oli taukoa siellä käymisissä, kun leukemian infektioriskin takia sinne meno oli kiellossa. Tosin suht hyviä veriarvoja oli noina kumpanakin kesänä aina silloin tällöin, mutta luulin, ettei mihinkään tungospaikkaan saa mennä, eikä lupaa varmasti olisi annettukaan. Tai mistäpä sen tietää, kun ei huomattu kysyä.


Tässä pari kuvaa Jasminesta isänsä kanssa autoradalla

Olin varannut täksi päiväksi kaksi pyykkivuoroa, mutta menen ehkä perumaan toisen. Uskomatonta, että kesä on jo puolessa. Ehkä Jasminen sairaalaan sisään joutuminen kesäkuussa lyhensi kesäämme. Kuin kesäkuuta ei olisi ollutkaan. Jouduimme juhannusyönä lähtemään osastolle. Viikko siellä meni ja kuume nousi 40:een, niin että Jasmine oli aivan kuolonkalpea. Kiitos Jumalalle että antibiootti puri sepsikseen.

Läppäri on ollut Jassulla kovassa käytössä, kun pelejä on pelattu tuntitolkulla. Eilen kävimme Lidtlissä asti taas pitkästä aikaa. Jasmine on jaksanut yllättävän hyvin. Jälkitautia oli LYPissä viimeksi 5,5% virtausmittauksessa, edelliskerralla sitä löydettiin 5,7%, siis pientä laskua kuitenkin. Suokoon Jumala tytön parantuvan kokonaan! Mrkaptopurin on tauolla, Ditrim Dublo menee kolme kertaa viikossa ja Vepesid normaalisti joka päivä edelleen.

Mummin haudalla ei olla käyty kukkia kastelemassa aikoihin. Onnistuisikohan se tänä viikonloppuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.