Maanantai-ilta

28.7.08

Ohjasin Jassun katselemaan Ylen Arkiston ohjelmia. Tyttö on pitkät ajat pelannut vain tietokonepelejä. Olimme tänään taas koko päivän sairaalassa. Yleensä alamme valmistautua lähtemään Lastenklinikalle kohta yhdeksän jälkeen. Tänään meni sitten klo 16 saakka ennen kuin pääsimme taas lähtemään kotiin.

Jasminen veriarvot olivat kutakuinkin samat kuin perjantaina, eli kohtalaiset, ja niin Ara-C-kuuri taas alkoi. Se tietää käyntejä K10:n Avolle joka päivä torstaihin saakka. Jassun omahoitaja on ollut kesälomalla ja tilalla on ollut taas eri hoitaja. Tänään omahoitaja oli taas töissä ja kävi antamassa Jasminelle sytostaattipistoksen. Tuuraaja valmistuu ensi vuonna sairaanhoitajaksi, mutta ei saa vielä antaa sytostaattipistoksia.

Mirja Heinonen on käynyt ohjaamassa Jasminea erilaisissa askartelutehtävissä. Hän on oikea aarre ja Jasmine rakastaa kaikkea puuhaamista värien, paperien yms. tilpehöörin kanssa. Sairaalassakäynnit eivät ole niin ikäviä, kun tyttö tietää, että kaikkea mukavaa tekemistä on taas tiedossa. Tänään syntyi hieno punottu avaimenperä. Harmi meidän kannalta, että Mirja lähtee perjantaina kesälömalle. Tyttö saa nyt sitten askarrella, piirtää ja maalata itsekseen loppukesän, kun käymme Avolla. Usein siellä menee paljon aikaa, tänäänkin, vaikka labra kävi aika pian, jouduimme odottamaan lääkärin Ara-C-pistostenantomääräystä. Yhteensä olimme tänään Lastenklinikalla noin viisi tuntia. Joskus olemme menneet jopa aamulla aikaisin ja tulleet kotiin joskus vähän ennen puolta yötä.

Heti tultuamme kotiin, lähdimme kauppaan. Jälleen laiskotti niin, että valitsimme lähikaupan. Oikeastaan myös siksi, että Jasmine halusi Pirkan Berry-jäätelöpuikon. Ikävä tilanne toistui tänään taas K-Market Pasaatissa. Kun olin juuri menossa kassalle, tämä naisihminen siis K-kaupan myyjä tai mikä hän lienee, joka ei osaa käyttäytyä, ja josta kirjoitin 10.7.08, siis tämä joku Ani Walle..., (EDIT: ilmeisesti Anni tai Ani Wallenius) alkoi raivota minulle. Hän karjui, että minun on poistettava hänen nimensä blogistani. Hän ilmoitti tekevänsä minusta rikosilmoituksen, jos en tee niin kuin hän sanoo. Siinä hän kiljui suoraa huutoa minulle, vaikka ympärillä oli ihmisiä vaikka millä mitalla.

EDIT:
Laitan tähän katkelman rikoslain 24 LUVUSTA:
" Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, jos esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi."

"9 § (9.6.2000/531) Kunnianloukkaus.

Joka

1. esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
2. muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen. "

(Tekstilihavoinnit minun)
 • RIKOSLAKI

 • http://www.heikniemi.net/rikoslaki/rl24.html

 • FINLEX

 • http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039

  Yhteiskunnallisesti merkittävänä asiana pidän sitä, miten asiakasta kaupassa kohdellaan.

  Kassajono oli pitkä ja ainakin kymmenen ihmistä kuuli hänen huutavan minulle. Oikeastaan minä voisin nostaa kunnianloukkaussyytteen moisesta käytöksestä! Mitähän ihmiset, jotka tuon huutamisen kuulivat, mahtoivat ajatella. Ehkä pahimmillaan voivat kuvitella minun tehneen jotain pahempaa kuin olleen kaupassa 15 minuuttia yli sulkemisajan, kun myyjä huutaa asiakkaalle menevänsä tekemään tästä poliisilaitokselle rikosilmoituksen. Todella huippuhyvää asiakaspalvelua!!! Jos hän olisi ystävällisesti pyytänyt vain anteeksi sitä keskiviikkoiltaista käytöstään ja toivonut minun painavan asian villaisella, olisin ehkä palannut vanhoihin teksteihini ja saattanut suostua ystävällisesti esitettyyn pyyntöön. Nyt ei ollut hajuakaan anteeksipyynnöstä ja uutta räyhäämistä tuli tuutin täydeltä kaikkien asiakkaiden kuullen.

  No, menin kauppiaan puheille ja kerroin hänelle nämä tapahtumat osapuilleen. Kauppias ei esittänyt anteeksipyyntöä henkilökuntansa käytöksestä, kiitteli vain palautteesta minua silmät pyöreinä ja sanoi puhuvansa ko. henkilön kanssa. Kun en tunne kyseistä myyjää sen paremmin, niin en tiedä, mistä on kysymys. Raivonneeko yksityisten asioittensa takia tai ovatko vaihdevuodet hänellä menossa, kun ikää jo näyttää olevan, vai mistä hänelle voisi antaa tyylipisteitä, ei valitettavasti kuitenkaan kymppiä käytöksestä. Luulisi, että laman taas nostaessa päätään, kaupankaan puolella ei olisi varaa menettää yhtään maksavaa asiakasta.

  (EDIT: Aikaisemmin tapahtunut: http://marjaleenakirjonen.blogspot.fi/2008/07/k-market-pasaatin-asiakaspalvelusta-ja.html )

  Nyt, kun olen jo kaksi kertaa törmännyt ikävään käytökseen samassa kaupassa, alan varmasti kiertää koko paikan kaukaa. Eivät Pirkan tarjoukset niin hyviä ole, että enää haluaisin saada noin huonoa palvelua ja henkilökohtaista häirintää elämääni. Jasmine saa nyt tyytyä muihin jäätelöihin kuin Pirkan Berryyn. On sitä tullut jokunen tonni tuonkin kaupan kassaan päivittäisistä ruokaostoksista kannettua.

  Tänään oli viileämpi päivä kuin eilen, yli 20 plusastetta kuitenkin ja aurinko porotti kuumasti vielä klo 17 aikoihin, jolloin istuimme pihalla pienen aikaa jätskiä syömässä.

  TAVOITTEITA
  Viimein katkaista tuottamaton kauteni

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

  Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

  Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

  Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


  Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.