Sekalaisia ajatuksia

Sunnuntai 13.7.08

Veimme eilen K:n kanssa U:lle kaksi keittiön pinnatuolia. Taitavat olla 50-lukua. Kierrätystä. Nappasin talteen meidän talon Lehtipisteestä. Ajattelin viedä ne ensin Vampulaan, mutta huomasin kuljetusvaikeudet liian suuriksi, joten tarjosin niitä U:lle. Niistä tulee maalaamalla tai uudella lakkaamisella hienot. Ovat selvästi designiä: taivutetut vaneriset istuinosat.

Tuli käytyä Pasaatissakin. Oli vähän pakko, kun haluttiin saada erästä mielijätskiä. Jasminen ja minun mielijäätelöä ovat mm. Pirkan Berry-puikot. Niissä on mustaherukkasorbettia kuorrutuksessa ja sisällä kermajäätelöä - etten sanoisi hyvää. Kysäisin ohimennen yhdeltä poitsulta myymälässä, joka sitten osoittaui sinä hetkenä päävastuussa ollevaksi henkilökunnan päälliköksi, aikaisemmassa blogissa mainitsemani doriksen nimeä. Tiedän naisen sukunimen olevan jotain Wall... Oli kirjoittanut joskus nimensä asiakaspalautekuittiin, vaan niin epäselvästi, etten saa kuin nimen alkuosasta selvää. Tämä henkilökuntapäällikkö(?) väitti kirkkain otsin, ettei tiedä naisen sukunimeä, kun listassa on vain etunimi. Arvaa, uskoinko. Onpa kummaa väkeä nuo K-Market Pasaatin tyypit. Kyseinen poitsu kertoi sentään aika takkuisesti oman nimensä, ei kai kehdannut jättää sanomattakaan (nimi poistettu asianomaisen hartaasta toivomuksesta, katso 20.6.08). Tämä nimeään kertomaton nainen, ilmeisesti myös henkilökunnan päälliköitä kauppiaan poissaollessa, on joku Ani. Siis Ani Walle...

Onkin tullut nyt käytyä Mäkelänkadun Valintatalossa ja pitkästä aikaa Litdlissä. Pasaati on tuossa aivan lähellä, mutta siellä tulee nyt varmasti asioitua entistä vähemmän.Luin loppuun lainassa ollen kirjan, Inari Krohnin Musta ja muut värit. Kommentit myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.