Sateinen tiistai

22.7.08

Aika kuluu todella vauhdilla. Heinäkuu kääntymässä lopulleen. Kirkas, mutta sateinen päivä. Aurinko paistoi tuossa välillä oikein mukavasti, sitten hieman sataa tihrusti ja nyt on sitten jotain tuon kaiken väliltä. Tietokoneen lämpömittari ilmoittaa 17 plusastetta Vantaalla. Ehkä täällä Helsingissä on saman verran. Jasmine nukkuu. Ties kuinka pitkään valvoikaan. Ettei vain aamuun asti! Itse sammuin kuin kynttilä johonkin aikaan iltasella. Ei ihme, sillä edellinen yö meni minulta taas nukkumatta. Sanoin tytölle, että herättää ennen kuin käy itse nukkumaan. Vaan aamulla heräsin jotain yhdeksän aikoihin tytön tietokoneen naksutukseen. Koiran yölenkki jäi tekemättä, samoin tyttö jäi ilman illan vitamiiniannosta. Onneksi kaikki lääkkeet olin antanut, ennen kuin nukahdin. Tavallisesti annan vitamiinit vasta vähän ennen kuin pimatsu käy hammaspesulla.

Pyykkiä on kertynyt taas hirveästi. Tänään uusi pyykinpesuyritys. En jaksanut lauantaina loppujen lopuksi mennä pyykille lainkaan, vaan peruutin molemmat vuorot. Vatsavaiva on taas hankaloittanut tytön elämää sytostaattikuurin jälkeen. Onneksi huomenna tulee uusi vaippalähetys. Olisi niitä vaippoja saatu aikaisemminkin, jos olisin tiennyt, että pelkkä soitto olisi riittänyt. Nyt pyysin hoitajalta uuden lähetteen ja juoksin ko. asian takia ensin terveyskeskuksessa ja sitten kävin kotisairaanhoidon tarvikejakelussa. Toista viikkoa piti sinnitellä jos minkälaisilla vaippaversioilla. Onneksi maanataina saatiin hoitajalta neljä vaippaa, joilla sitten on selvitty tähän päivään.

Eiliset veriarvot olivat hyvät ja granut ilmeisesti nousussa, mutta vielä ei aloitettu Ara-C-kuuria. Seuraava käynti K 10:n Avolla on torstaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.