Sairaalakäynti, askartelua ja ulkoilua


Talomme edessä oleva nurmikenttä alhaalta oikealta katsottuna.


24.9.08
Eilen tiistaina 23.9. olimme Jasminen kanssa taas K10:llä. Jassun veriarvot olivat muuten hyvät paitsi trombosyytit olivat tippuneet 80:een. Ei siis tankkauksia. Seuraava lääkäriaika 29.9.08 maanantaina klo 11.

Jasmine askarteli jälleen hienon kaulakorun ja aloitti pussukan tekemisen. Ohjaajana oli jälleen Mirja Heinonen, joka osaa hienosti neuvoa jasminea noissa askartelujutuissa. Kirsi on kolme viikkoa poissa.

Jasminen innoittajana on ollut hänelle syntymäpäivälahjaksi antamani Prinsessan askartelukirja. Siitä tyttö on järjestyksessä tehnyt sivu sivulta erilaisia askartelujuttuja.
Tässä ollaan jo tehty
uudet helmet ja aloitellaan
pussukan tekemistä
Mirjan kanssa.

Olin nukkunut huonosti edellisyönä ja hajamielisyyksissäni rupesin heti kotiin tultuamme puuhaamaan saunaan menoa. Ihmeekseni saunan ovi oli ja pysyi lukossa, vaikka millä avaimella koitin. Silloin vihdoin tajusin, että oli tiistai ja sauna on keskiviikkona.

Siispä takaisin kotiin ja saunan sijasta menimmekin vähäksi aikaa ulos. Ilma oli kaunis ja aurinkoinen sekä aika lämminkin, jotain 16-17
plusastetta. Kiertelimme nurmikentän tuntumassa ja
otin muutamia kuvia taas tosin vain kännykällä.
Aurinko paistoi vielä upeasti.
Erään läheisen kerrostalon pihassa auringonkukat (Helianthus annuus) kukkivat vielä täysillä. Osa kukista oli saavuttanut yli kahden metrin varren, jonka päässä suuret kukat huojuivat. Auringonkukat voivat kasvaa jopa kolmimetrisiksi jossain amerikoissa kuulemma peräti kahdeksan metriä korkeiksi. Kukat ovat isoja kuin lautaset, suurimmillaan halkaisijaltaan jotain 30 cm. Kyseisen talon pihalla oli myös pienikokoisia auringonkukkia. Ehkä ne oli kylvetty myöhemmin, eivätkä ehkä kasvupaikankaan takia olleet yltäneet toisaalla kasvavien mittoihin. minä olen aina ihaillut auringonkukkia niin tauluissa kuin maljakossa. Minusta auringonkukkapellot ovat aivan ihastuttavia.

Tässä kiva kuva Jasminesta ja Nalle Puhista ja Jasminen ottama kuva minusta ja Nalle Puhista. Nämä kuvat on otettu nurmikentän oikeassa laidassa olevalla kalliolla.


Otimme lisää kännykkäkuvia nurmikentän ympäriltä.


Näissä kuvissa nurmikenttä talolta päin katsottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.