Ihana ilta Saalemissa

Illalla myöhään 30.9.08
Ilta Saalemissa oli todella antoisa. Esko Matikainen puhui Avoimessa raamattukoulussa klo 18-19 paimenista ja evankelistoista. Mauri Venemies veti Voima elämään-iltaa klo 19:sta eteenpäin. Tapasimme tutun Saalemin vanhimmistoveljen ennen näitä ohjelmia kahviossa, jossa oli menossa Yhteysilta. Olimme hieman myöhässä, mutta ehdimme kuitenkin jutella kaikenlaista erityisesti Jasmineen liittyen. Vanhimmistoveli rukoili Jasminen puolesta ja antoi meille Prisman uuden CD:n nimeltä Tänään, jossa Ison Kirjan kuoro ja musiikkiryhmät esittävät 12 eri kappaletta sekä Aikamedian uutuuskirjan Voiman keskipisteessä, jonka on kirjoittanut Mika Talja. Lisäksi Jasmine sai todella reippaat karkkirahat.
Esko Matikainen puhui raamattutunnin aikana aika hyvin, vaikka en jaksanutkaan seurata tarkkaavaisesti koko ajan.
Voima elämään -illassa esiintyi Petri Ronkainen vaimonsa Ullan kanssa. (Laulajat eivät siis olleet Gospelryhmä Lähde kuten aikaisemmin luulin.) Mies lauloi hyvin, mutta nainen lauloi suorastaan kuin enkeli. Oli sitä musiikkiesitystä mahtava kuulla! Pelkästään sen naisesiintyjän, Ulla Ronkaisen, takia kannatti mennä tuohon iltatilaisuuteen.

Olen ollut uskossa vuodesta 1974 ja Saalem seurakuntaan liityin 1978, siis 30 vuotta sitten. Välillä olen asunut muualla Suomessa ja käynyt siksi muissakin seurakunnissa, mutta Saalemin olen tuntenut kodikseni ja erityisesti taas tänään tunsin suurta iloa siitä, että sain olla Saalemin kokouksessa mukana. Melkein kolme vuotta olemme Jasminen kanssa eläneet hänen sairautensa takia eristyselämää. Infektioriskit ovat olleet sytostaattihoitojen takia liian suuret.

En tiedä, pitikö Klaus Korhosen olla tänä iltana Saalemissa, mutta joka tapauksessa hän oli siellä ja rukoili myös tänään Jasminen puolesta. Myös joku nainen, jonka nimeä en tiedä, rukoili sielunhoitajan ominaisuudessa tytön puolesta. Jasmine sai siis tänään kolme henkilökohtaista rukousta.

Kaikkiaan illassa oli voimakas Pyhän Hengen läsnäolon tuntu, tuli myös kaksi profetiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.