Nokia Mission tilaisuudessa lauantai-iltana 13.9.08


14.9.08

Lauantaipäivä kului nopeasti. Oikeastaan vain olimme. Minä aloin tehdä kuvataideblogiani
 • Kuviksen työhuone

 • joka siis on vasta alkuvaiheessa,
  ja Jasmine piirsi koko päivän. Katselimme TV 7:n ohjelmia, kunnes äkkiä muistin, että Nokia Missiolla on kokous nykyisin lauantaisin myös Helsingissä. Kello oli silloin jo yli kuusi ja netistä näin, että kokous oli alkanut jo klo 17 Paasivuorenkadulla. Menossa oli HERÄTYS LÄPI SUOMEN -kokoussarja, joka alkoi Helsingistä. Katsoimme kokousta TV 316:sta vähän aikaa, sitten yteys katkesi.

 • TV 316

 • Paikalla näytti olevan myös Markku Koivisto. Pahoittelin jasminelle, etten ollut huomannut tällaisen tapahtuman alkamista. Söimme rauhassa silloin klo 18:n aikoihin. Yritin katsoa ko. tilaisuutta TV 316:sta, mutta ohjelma ei näkynyt. Sain lähetyksen kuitenkin kohta uudelleen toimimaan, silloin Jasmine innostui ja halusi, että lähtisimme vielä Paasitornintalolle, vaikka kello silloin oli jo melkein kahdeksan illalla.

 • Nokia Mission netti-TV

 • Siispä lahdimme. Ehdimme sopivasti kuulemaan Markku Koiviston puheesta suuren osan. Vein Jasminen myös rukousjonoon ja hänen puolestaan rukoili ensin Jukka Mononen ja sitten vielä Markku Koivistokin, kun jäimme paikallemme, emmekä lähteneet rukousjonosta pois. Jasmine kaatui Jukka Monosen rukouksen vaikutuksesta. Takana oli kyllä avustaja ottamassa hänet vastaan. Uskon, että näistä kaikkista rukouksista on Jasminelle ollut suuri apu. Ainakin hän on voinut aika hyvin nyt viime aikoina mitä nyt pikkuisen on ollut nuhaa.

  Tilaisuudessa oli ihmisiä paljon vielä vähän yli kahdeksan, kun sinne menimme, ja kun vähän ennen klo 22 poistuimme, porukkaa jäi vielä aika paljon.

 • Nokia Missio

 • Nokia Missio Helsinki

 • Mukaan saimme Nokia Missio -lehden, jonka voi tilata itselleen netistä.
  Ostin myös David Saundersin Parantumisseminaarin DVD:t, 12 levyn sarjan
  sekä englanninkielisen ylistysmusiikki-CD:n The Watchman/Paul Wilbur, koska hebrealaisia lauluja ei ollut saatavana. Sen pitäisi olla messiaanista ylistysmusiikkia. Kuuntelemme sitä tänään. Levyn tiedot:
  Paul Wilbur (vocals, acoustic guitar); Dave Cleveland (acoustic guitar, mandolin); Steve Merkel (acoustic guitar); Michael Hodge (electric guitar); David Davidson (violin, viola); Sam Levine (recorder, clarinet); Greg Shumake (piano); Blair Masters (Hammond b-3 organ, keyboards); Matt Pierson (bass instrument); Ken Lewis (drums, percussion). Eli

  David Davidson - violin, viola David Davidson - viulu, alttoviulu
  Blair Masters - Hammond b-3 organ, keyboards Blair Masters - Hammond B-3 urut, koskettimet
  Sam Levine - recorder, clarinet Sam Levine - nauhuri, klarinetti
  Ken Lewis - drums, percussion Ken Lewis - rummut, lyömäsoittimet
  Dave Cleveland - acoustic guitar, mandolin Dave Cleveland - akustinen kitara, mandoliini
  Matt Pierson - bass instrument Matt Pierson - basso väline
  Paul Wilbur - vocals, acoustic guitar Paul Wilbur - laulu, akustinen kitara
  Michael Hodge - electric guitar Michael Hodgen - sähkökitara
  Greg Shumake - piano Greg Shumake - piano  Tulimme kotiin 9:n ratikalla. Se on uusi linja keskustasta Pasilaan, kun bussi 17:n reitti lopetettiin. Olemme jo pari kertaa aikaisemminkin kulkeneet 9-raitiovaunulla. Kirjoitan tätä nyt sunnuntai-aamuna aikaisin. Ilmat ovat kovasti kylmenneet. Nytkin tietokone näyttää vain +3 astetta. Täytyy kai yrittää vielä vähän nukkua. Jasmine tuli taas syliini nukkumaan, niin että nousin taas sängyn jalkopäähän istumaan, nukkuvan tytön jalat sylissäni. Nukahdin siinä sitten itsekin aika epämukavaan asentoon istuvilleni. Jasmine heräsi, kun siinä vääntelehdin ja selkäänkin sattui. Ehdotin, että hän menisi omaan sänkyynsä tai sitten minä menisin sinne. Joku aika sitten tyttö sitten halusi mennä jatkamaan unia omaan petiinsä. On aika hankalaa,kun tyttö pelkää nukkua yksin omassa huoneessaan. Pitää kai järjestää sängyt samaan huoneeseen, niin saamme molemmat nukutuksi paremmin.

  Jasmine halusi itselleen elokuvan Jeesus. DVD maksoi vain elokuvalipun verran, 10 euroa. Pääosissa: Jeremy Sisto, Jacueline Bisset, Gary Oldman, Debora Messing, Armin Mueller-Stahl

  1 kommentti:

  1. http://koti.phnet.fi/petripaavola/nokiamissiotarkastelussa.html

   Nokia missio tarkastelussa!

   VastaaPoista

  Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

  Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

  Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

  Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


  Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.