Maanantai 15.9.08


Maanantai 15.9.08, syksyisen viileää. Nyt iltapäivällä, kello on 13.56 tietokoneen mukaan ja lämpötila +8 astetta Celsiusta. K. ei ole vieläkään saanut asuntoa. Huomenna on soitettava K 10:lle ja kysyttävä Jasminen tarkempaa LYP-aikaa. Nyt tiedän vain, että se on keskiviikkona. Tyttö on nyt päiväunilla. Viimeyön nukuin hyvin, kun tyttökin uskalsi painajaispeloista huolimatta mennä omaan sänkyynsä nukkumaan. Jasminella on koko hänen sairautensa ajan ollut olohuoneessa sohvapeti, koska se on lämpimin huone ja siitä pääsee hyvin joka paikkaan, myös parveke on olohuoneen yhteydessä.

Jasmine on voinut aika hyvin viime aikoina. Ollut kyllä väsyneempi sikäli, että nukkuu päiväunet joka päivä. Muuten hän on ollut suht koht OK, oksentamistakaan ei ole ollut pariin päivään. Syöminen on kyllä ollut huonompaa, mutta kun hän ei liiku paljoa, niin sekin voi olla syynä.

Eilen sunnuntaina olimme Saalemin iltakirkosssa eli klo 16:n kokouksessa. Tosin menimme sinne vasta klo 17, emmekä sen tähden ehtineet ehtoolliselle, mikä oli minusta ikävä juttu.

Aloitin vastata Valokuvatorstain ja Runotorstain haasteisiin ja lisäsin yhden kuvan Klovnisarjastani (Unelmointia) Kuviksen työhuoneeseen, siis Kuvatilaan. Siinä maalauksessani klovni unelmoi balettitanssijan urasta, jostain saavuttamattomasta nimenomaan.

Kun Jasmine herää, syömme ja menemme ehkä jonnekin illempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.