Syksy jo elokuussa?30.8.08 lauantaina yöllä
Ulkona on vain +7 astetta. Tulimme Lastenklinikalta kotiin äsken n. klo 23. Menimme sinne jo aamupäivällä varttia yli yhdeksitoista. Nyt ollaan jo lauantain puolella. Taas kaksitoista tuntia about Lastenklinikalla.Tosin Jasmine söi vasta vähän ennen kotiin lähtöämme, muuten olisimme olleet valmiit lähtemään jo yhdeksältä, jolloin punasolut olivat tippuneet ja viggo poistettiinkädestä. Viggo eli katetri on se väline , joka laitetaan suoneen, ja jonka kautta Jasminelle tiputettiin verihiutaleet ja punasolut. Hän nukahti oksennettuaan ensin kunnolla jotain kuuden maissa ja heräsi yhdeksän aikoihin. Päiväruoka oli tullut pois oksennuksen mukana. Annoin silloin tytölle kiireesti Zofran Sydikssen.


Olimme kaksi tuntia liian aikaisin Lastenklinikalla sikäli, että Jasminen hoitotoimenpiteiden alkamista oli siirretty kahdella tunnilla, mistä en siis ollut kotoa lähtiessämme tietoinen. Humautuksessa laitettava viggo piti ajoittua kohta yhdentoista pintaan, mutta laitettiin vasta klo 13. Verihiutaleita tiputettiin kaksi pussillista ja punasoluja saman verran. Jasmine oli väsynyt ja ärtynyt. Hän nukahti viiden jälkeen ja nukkui sitten koko illan.

Kuitenkin hän jaksoi askarrella lähes kaksi tuntia ennen toimenpiteiden alkamista.
Sara oli töissä viimeistä päivää. Tänään he askartelivat jälleen ns. taikasauvan ja nätit helmet. Jasmine oli hyvin väsynyt ja nukahti kesken punaslujen tankkauksen.


Tämä kuvaonaikaisemmalta verisolutakkauskerralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.