Ohjelman muutos

Jatkoa 13.8.08.

Harmahtava päivä. Ainakaan vielä ei sada. Lämpötila alle 20 astetta C. Hoitaja Kympin Avolta soitti joskus yhdentoista aikoihin ja ilmoitti, ettei tänään tarvitse tullakaan, vaan vasta huomenna klo 12. Silloin Jassulla on LYP eli luuydinpunktio ja tiputetaan tromppareita samalla, jos on tarvetta.

Eilen Jassu söi ison annoksen riisiä ketsupin kanssa. Ketsuppi on syöpäsairaiden lasten herkkua, opin sen silloin, kun olimme paljon K10:llä sisällä. Tänään kokeilen yhtä valmisruoka-annosta eli härkäruukkua, maistuisiko tytölle. Kaupassakin pitää käydä. Menen ehkä Valintataloon. Maanantaina "uhmasimme kohtaloa" ja kävimme tytön kanssa Pasaatissa hiljaiseen aikaan. Jasminen matalasoluvaihe rajoittaa kaupassa käymistä: vain hyvin hiljaiseen aikaan voimme mennä,jos ei ole montaakaan ihmistä liikkeellä. Eilen tyttö ei halunnut ulos ollenkaan. Tänäänkään hän tuskin lähtee edes ulos. Toivottavasti vointi alkaa kohentua. Sauna meillä kuitenkin on tänään iltapäivällä.

Tässä joitain kuvia maanantailta.Eilisessä Metro-lehdessä oli pieni juttu bookcrossingista:
"Myös kirjat ja lelut kiertävät maapalloa"
Tässä juttu kokonaisuudessaan Bookcrossingin osalta:

"Postikorttien lisäksi myös esimerkiksi kirjat ja lahjat kulkevat verkon avulla pitkin maailmaa satunnaiselta ihmiseltä toiselle.
Bookcrossing-nimisellä sivustolla rekisteröityneet käyttäjät kierrättävät kirjoja. Kirja, josta halutaan eroon, rekisteröidään sivustolla, jossa se saa jäljityskoodin. Sen jälkeen kirja jätetään jollekin julkiselle paikalle. Löytäjää pyydetään rekisteröimään kirjassa oleva koodi sivustolle, ja sen avulla kirjan alkuperäinen jättäjä pystyy seuraamaan, missä opus kulkee."

Juttu jatkuu vielä postikorttien ja lelujen crossauksesta:
"Toyvoyager-sivusto toimii samantapaisella periaatteella, mutta kirjojen sijasta sen käyttäjät jättävät maailmalle leluja. Lelujen löytäjää pyydetään rekisteröimään löytö nettisivulle,ja sen jälkeen viemään lelu jonnekin uuteen paikkaan seuraavan ohikulkijan löydettäväksi. Ranskalainen Sirpriz toimii samaan tapaan kuin Postcrossing-sivusto, mutta sen käyttäjät lähettelevät toisilleen yllätyslahjoja.
Eurobilltracker-sivuston avulla taas voi seurata eurosetelien kiertoa ympäri maailmaa niiden sarjanumeroiden avulla. STT"

Postcrossaajista on vielä laajempi juttu haastatteluineen.

Tässä linkkejä:
 • Bookcrossing

 • http://www.bookcrossing.com
 • Toyvoyagers

 • http://www.toyvoyagers.com
 • Sirpriz

 • http://sirpriz.com/index.php?lang=en
 • Eurobilltracker

 • http://fi.eurobilltracker.eu

  Itse Metro-lehdenkin voi lukea netistä pdf:nä. Katso
 • Metro-lehti

 • http://www.metrolehti.fi/info/index.php

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

  Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

  Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

  Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


  Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.