Sitä sun tätä elämän arvoista, työmoraalista ja muusta

12.8.08 tiistai, aurinkoinen iltapäivä.

Lämmintä noin 21 astetta Celsiusta. Olemme nukkuneet pitkään. Jasmine oksensi yöllä. En ole antanut hänelle Zofrania, koska hän ei ole nyt saanut sytostaattejakaan. Eilen lähtivät tauolle seka Vepesid että Merkaptopurin. Lääkäri Matti Korhonen sanoi, että Merkaptopurinin olisi pitänyt olla tauolla jo heti kun granut laskivat alle tuhannen. Vaan eipä kesäapulainen kertonut. Harjoittelijat pelkäävät lääkäreitä eivätkä uskalla kysyä tarpeeksi, kun luulevat häiritsevänsä lääkäreitä tms. Sellaista se on, kun Jasminen ns. omahoitaja, oli kolme päivää poissa, flunssassa kuulemma. Eikä hänkään ole kovin perehtynyt Jasminen hoitoihin. Siltä ainakin joskus tuntuu. Hoitovirheitä Jasminen kohdalla on sattunut monia jo tähän mennessä. Haluan kuitenkin uskoa, että asia on koko ajan ollut Jumalan hallussa ja hän on tietoinen hoidoista. Ehkä hoitovirheet ovatkin Taivaasta johdettuja. Uskon vakaasti Jumalan johdatukseen meidän elämässämme.

Kukaan ei S.L:n lähdettyä ole oikein ollut Jasminen hoitajana. Sairaanhoitajat haluavat vain lisää rahaa koko ajan eikä heitä sen tähden ole riittävästi K 10:llä eikä muuallakaan. Avolla on kai koko ajan pula hoitajista. Työmoraalia ei enää koulutuksessa korosteta eikä arvoja yhteiskunnassa. Tai jos jotain on, ne sanelee RAHA.

Lisäys: Pyykkituvan esittelyä! Se on paikka, jossa on tullut vietettyä erinäisiä tunteja. Syöpälapsen kotihoidossa pyykkiä välillä riittää liiankin kanssa. Nyt on Jumalalle kiitos ollut taas vähän aikaa kohtalaisen hyvä vaihe eikä ole tarvinnut pestä tyynyjä ja täkkejä.

Ilta meni tänään pyykkituvalla. Laitan tähän kuvia tästä ankeasta paikasta, jossa joudun paljon viettämään aikaani.Ensimmäisessä kuvassa on sähkömankeli, jota en ole vielä koskan käyttänyt. Kuvassa näkyy lasten t-paita ja puoliksi mankeloitu lakana, jotka molemmat ovat siihen joltain unohtuneet.
Toisessa kuvassa näkyy altaita, joissa voi sitten käsin pestä, mitä haluaa. Mattojen pesutupa on toisaalla eri talossa, joka on kauempana.
Kolmannessa kuvassa on vasemmalla kuivausrumpu ja sitten vierekkäin kaksi isoa pesukonetta.


Tänään X:ni eli tytön isä tuli auttamaan lähinnä kuivausvaiheessa. Pyykkejä kun joutuu kuivattamaan rummussa lähes tunnin per pyykkikoneellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.