Maanantai Lastenklinikalla jälleen
11.8.08, sadetta ja auringonpaistetta, lämpötila reippaasti alle 20 astetta

Jasminella oli lääkäriaika klo 11.30. Matti Korhonen oli tällä kertaa vuorossa. Tytölle määrättiin kasvutekijää neulasta, mikä tarkoittaa, ettei 10 päivään aloiteta mitään sytostaattihoitoja. Merkaptopurin ja Vepesidkin laitettiin tauolle, koska granut, siis neutrofiilit olivat jotain 50. HB oli aika hyvä, mutta trombosyytit olivat tippuneet 41:een. Vahvoja hoitoja on nyt annettu 2 ja 1/2 vuotta. Enää niitä ei oikein voisi antaa, koska niistä tulee silloin muita pahoja seuraamuksia, sanoi lääkäri. Mitä siis jatkossa?

Jasmine askarteli melkein valmiiksi linnan, jonka hän oli Saran opastuksella aloittanut viime perjantaina. Se ei tullut silloin valmiiksi, koska Jasminelle tiputettiin trombosyyttejä ja käyttöön jäi vain toinen käsi. Toisessa kädessä oli viggo, josta suoneen meniverihiutaleita. Seuraava käynti sairaalassa on keskiviikkona.

.

Meillä on nyt menossa Shirley Temple -buumi. Sunnuntaina katsoimme filmin Just around the corner vuodelta 1938 ja tänään filmin Rebecca of Sunnybrook Farm samoin vuodelta 1938. En todellakaan ole koskaan aikaisemmin nähnyt näitä elokuvia enkä muitakaan elokuvia,joissa Shirley Temle on pääosassa. Hänestä piirretyn paperinuken olen kyllä nähnyt jo joskus kouluaikana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.