Elokuvalla flunssaa vastaanKeskiviikko 7.10.09

Aamulla töihin lähtiessä kurkku oli niin kipeä, että tuskin saatoin nielaista. Aamu-uutiset uhkasivat myrskyllä, joka hankaloittaisi työhön menijöitä. Kurkku tokeni väkevällä pastillilla ja siistiä sisätyötä tekevää eivät syysmyrskyt pahemmin haittaa ja bussikin kulki normaalisti. Tosin minulla oli yksi välituntivalvonta pihalla sateessa. Oppilaat hyppivät lätäköissä kaikista mahdollisista kielloista huolimatta. Sitä nuoruuden intoa, HUH!

Kun tulin kotiin, painelin heti pehkuihin tehtyäni pikaisen koiralenkin. Puhilla on korvatulehdus ja nuha ja silmäkin rähminyt. Yli viikon on koiraa jo lääkitty, mutta antibiootilla mennään ainakin muutama viikko vielä eteenpäin. Siis koiralla menee antibioottitabletti aamuin illoin, korvatipat ja voidetta silmään.

Oma vointini ei töistä palatessa ollut kaksinen. Panadol Hot, särky- ja kuumelääke juoman muodossa, yleensä on pelastanut minut tällaissa tilanteissa. Niin toivottavasti käy nytkin. Nukuttuani monta tuntia oloni oli kohentunut huomattavasti. Nyt saatoin hyvällä omallatunnolla katsoa jonkin elokuvan, tällä kertaa valitsin tunnettujen näyttelijöiden tähdittämän filmin Painajainen perheessä, sekin parin euron ostos tutusta videokaupasta.

DVD-kotelon takakannessa lukee kielletty alle 11-vuotiailta. Hieman ihmettelin, minkälainen komedia tuo on, kun se on pitänyt kieltää perheen nuorimmilta. Katsottuani elokuvan en enää ihmetellyt. Oikeastaan ihmettelin, miksi samaan elokuvaan on tungettu niin vahva näyttelijäkaarti kuin Robert De Niro, Dustin Hoffman, Barbara Streisand, Ben Stiller ja ketä muuta siinä vielä onkaan.

Genre: Komedia (K11)
Ohjaaja: Jay Roach
Pääosissa: Robert de Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Blythe Danner, Barbra Streisand, Teri Polo
Kesto: 1h 57min

Kyllähän sitä touhua katsellessa välillä naurattikin, mutta tuskin olen hullumpaa hömppää katsellut pitkään aikaan. Tosi noloja juttuja täynnä ja jotenkin väkinäinen. Toista kertaa en kyllä enää viitsisi tuota elokuvaa katsoa. Hyvät näyttelijät kieltämättä. Ja kyllä tuo leffa sopi hyvin flunssan karkottajaksi kuitenkin. Päänsärky katosi nukkumalla, nuha hiukan on, mutta eiköhän tämä tästä. Kello on tuttuun tapaan soimassa kuudelta aamulla.

2 kommenttia:

  1. Paranemisiin sinulle ja koirallesi! Olen tuon leffan nähnyt ja sen jatko-osan myös,aika hassuja ne ovat mutta vähän nolojakin siellä sun täällä.Ja näyttelijät ovat hyviä

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Yaelian! Voin jo kohtalaisesti ja Puh samoin.

    VastaaPoista

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.