Helsingin syksyä


23.10.08 Se on sitten syksy.

Jos sitä ei muusta huomaa, niin ainakin siitä, että kohta kaikki puut ja pensaat ovat pudottaneet lehtensä. Vielä muutamia päiviä sitten Helsingin ruska oli vielä parhaimmillaan. Nyt tuosta väriloistosta ovat vain rippeet jäljellä. Yläkuvissa on samasta kohdasta otettu kuva 8.10. ja 20.10.

Lehtien väriloisto on tänä syksynä ollut mielestäni huomattavan upea. Olisi pitänyt ottaa kuvia paremmalla kameralla, mutta nämä kännykällä otetut ovat ihan OK näin blogikäyttöön. Kännykkäkameran megapixelit 1,3 ovat sopivat tähän tarkoitukseen. Digikamerani isommat pixelit ovat hyvät, mikäli mielin myydä kuviani tai teettää niistä vaikkapa julisteita.Tässä vielä muutama kuva, joista syksyn tulon Helsinkiin huomaa hyvin.


Keskiviikkona 22.10. Jasminella oli taas lääkärikäynti K10:n Avolla. Hoitaja oli taas vaihtunut. M. oli siirretty takaisin Osasto K10:lle ja A. aloitti Avon puolella jälleen äitiysloman jälkeen. Hänellä on pikkuinen vuoden vanha vauva kotona, joten Avon päivävuorot sopivat kai hänelle paremmin kuin osaston kolmivuorotyö. Jasmine oli tyytyväinen kun sai Mirjan kanssa jatkaa taas rasian tekemistä.

Tytön veriarvot olivat jälleen trombosyyttien osalta kovin alhaiset, vain 7, vaikka niitäkaipitäisi olla muutama sata. Blasteja oli nyt jo 97%. Trombosyyttejä sitten taas tankattiin. Lähdimme kotoa klo 9:n jälkeen ja olimme kotona taas joskus klo 17:n aikoihin.

Jasmine halusi näyttää hoitajille huvipuistosta voittamiaan pehmoleluja, joten kirahvi ja leopardi olivat mukana. Koira unohtui kotiin.

Ennen kaikkea Jasmine halusi näyttää hoitajille kouluaikoina saamaansa mitalia. Hänellä on kaksi mitalia pallonheitosta ja toinen tuli nyt sattumalta vastaan, kun kissa ja koira olivat rikkoneet yhden Jasminen tavaralaatikoista. Kuvassa Jasmine esittelee ylpeänä pallonheitosta saamaansa mitalia.

2 kommenttia:

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.