Elokuvissa

Perjantai 10.10.08

Koko eilisen päivän Jasmine pelasi tietokoneella Shark talea, Hain tarinaa. Kyseinen peli on aika hienosti tehty eikä se ole pyssyn paukuttelua ja ainaista tappelua, kuten useimmat lasten ja nuorten tietokonepelit. Se on tosin englanninkielinen, mutta ei se ole Jassua haitannut. Ihmeen hyvin hän selvittänyt ko. pelin vaihe vaiheelta. Ehkä niitä ei aivan aikuinen jaksaisi pelata, mutta aika paljon siinä on haastetta isommillekin kuin myös Srek-pelissä, jota Jasmine myös on ollut innostunut pelaamaan.Olimme tänään perjantai-illan 20.15 näytöksessä Kinopalatsissa katsomassa Nikoa - lentäjän poikaa.
Tänään oli tämän Niko - lentäjän poika -elokuvan ensi-ilta. Yritimme ensin Tennispalatsiin vähän aikaisempaan näytökseen eli 18.15 esitykseen, mutta en saanut taksia ja niin elokuva oli jo ehtinyt mennä 20 minuuttia, kun olimme Tennispalatsin luona. Kinopatsissa oli näytös klo 20.15 ja niin ostimme liput siihen. Odotellessamme kävimme Coffee Housessa teellä ja syömässä puolikkan palan gluteenitonta Daim-kakkua kumpikin.

Katso katkelmia Niko, lentäjän poika elokuvasta:
Niko - Lentäjän poika
Tunnetaan myös nimillä: Niko & The Way to the Stars
Tuotantovuosi: 2008

Ohjaajat: Kari Juusonen ja Michael Hegner
Käsikirjoittajat: Hannu Tuomainen, ja Marteinn Thorisson

Pääosissa: Elina Knihtilä, Hannu-Pekka Björkman, Juha Veijonen, Jussi Lampi, Minttu Mustakallio, Olli Jantunen, Puntti Valtonen, Risto Kaskilahti, Tommi Korpela, Vesa Vierikko, Vuokko Hovatta

Maat: Suomi, Tanska, Saksa, Irlanti
Kielet: suomi
Pituus: 80 min
Genret: Seikkailu, Animaatio
Elokuva on siis suomalaisten käsialaa ja todella korkeatasoinen animaatio. Animaatioiden tekemisessä ollaan edistytty huimaa vauhtia viime vuosina. Tämä on erinomaista työtä, hatunnosto tekijöille. Aivan Disney`n tasoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.