Huvipuisto Helsingin NarinkkatorillaTässä härvelissä ihmiset näyttävät vempaimen ympärillä lentäviltä kärpäsiltä.

Sunnuntai 19.10.08

Eilinen päivä, siis lauantai meni tosi nopeasti. Ensin nukuimme myöhään ja sitten lähdimme Narinkkatorille, missä se englantilainen huvipuistoporukka oli vielä ainakin sen päivän. Jasmine on kovasti kaivannut Linnanmäki-käyntejä, mutta Lintsihän on jo kiinni. Joku valotapahtuma siellä on meneillään, mutten ole tullut ottaneeksi selvää, mistä siellä on kysymys.

Tässä vielä odotellaan laitteen käynnistymistä

Jasmine kiirehti heti ensimmäiseksi ison laitteen luo, jossa oli riippuvia keinuja yltympäriinsä. Arvelin sen olevan jokseenkin samanlainen kuin vastaavannäköinen vempain Linnanmäellä. Kyllähän tuo englantilaisten laite näytti hieman isommalta kuin Linnanmäen vastaava, mutta en tosiaan arvannut että sen sienimäinen yläosa voisi vielä olla liikkuva ja nousta ylös vinoon asentoon. Kyllä sitä sivustakin katsoessa melkein huimasi, mutta ennen kaikkea hirvitti, kuitenkin Jasmine tuli keinusta intoa puhkuen. Ihmiset näyttivät noissa keinuissa kiitäessään aivan laitteen ympärillä hyöriviltä kärpäsiltä.


Sitten ostimme vitosella vielä toisen satsin arpoja eilisen nipun lisäksi, vaan eipä onni suosinut tälläkään kertaa. Nyt kuitenkin jotkut näyttivät voittavankin jotain ja arpoja myytiin selvällä suomen kielellä kovaäänisen välityksellä kuuluttaen. Ilmeni, että arpojen numeroiden summa, riitti voiton saamiseen eli numerolla 21 olisi saanut valita minkä tahansa jättipehmon ja yhteissummalla 21 sai pienehkön pehmon. Tänään voittoarpoja näkyi löytyvänkin, toisin kuin eilen ja hyllytkin tyhjenivät sieltä täältä.

Jasmine olisi halunnut pariin laitteeseen, mutta oli niihin joko liian pitkä tai liian painava. Ne kun oli tarkoitettu lähinnä alle kouluikäisille. Sitten tyttöä harmitti pitkän aikaa eikä auttanut, vaikka hän sai heittää tikkaa ja onkia. Molemmista hän sai pehmoeläimen mukaansa.


Narinkkatori oli täpötäynnä ihmisiä niin lauantai-iltana kuin perjantainakin. Melu oli välillä sanoin kuvaamaton. Kaikenikäistä väkeä oli liikkeellä.


Välillä kävimme teellä Cafe Javassa, josta löytyikuin löytyikin gluteeniton muffinssi tytön teen pidikkeeksi. Pomppulinna jäi kokeilematta. Kun Jasmine olisi mennyt siihen, se oli jo tyhjennetty.


Kahvilasta lähdimmekin sitten oikopäätä tapaamaan Siru-siskoa. Jasmine vei Sirulle leopardi-pehmon, jollaisen hän oli juuri saanut itselleenkin ja jonka hän oli varta vasten käynyt vielä hankkimassa tikanheittopaikasta siskoaan varten. Yhdessä tytöt katselivat ensin vähän aikaa telkkaria ja piirtelivät sitten vielä jonkin aikaa.

Ilta olikin jo pitkällä, kun vihdoin suunnistimme kotia kohti, missä molemmat karvaiset ystävämme olivat meitä ovella vastassa.

Jasmine jaksoi vielä tehdä pikku lenkin Puhin kanssa, mutta kotiovellapa Puh ei ollutkaan ulkoilutukseen vielä tyytyväinen, vaan viipotti karkuun portaita alas rapun ulko-ovelle. Niinpä Jassu jäi kissa Mikun kanssa sisälle ja minä lähdin vielä vähäksi aikaa Puhin kanssa ulos.

2 kommenttia:

  1. Terveiset Sievistä!Kiitos kommentistasi!Tulin nyt vastavierailulle.Minusta oli mukava huomata, kun olit liittänyt minun napin ja linkin sivullesi.Hyvää päivän jatkoa Sinulle! Terveisin kaimasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommentista! Nyt kun olet laittanut kuvan, meidät erottaa kai ainakin sillä perusteella.

    Kolmas Marja-Leena on Kanadassa ja häntäkään ei meistä nyt erota kuin kuvattomuus (toistaiseksi).

    VastaaPoista

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.