Isoveli valvoo

Ajattelin aloittaa taas leikkikalumuseon rakentamisharrastukseni tiimoilta Nukkemaailma-blogin. Toimitin nukke-, nalle-, nukkekotiharrastajien pientä lehteä 90-luvun alussa. Lehden nimi oli Nukkemaailma. Avasin 3.10.08 blogin, jonka nimeksi laitoin Nukkemaailma. NYT SE ON SULJETTU.

Viimeisin teksti, jonka juuri kirjoitin tuohon blogiini, on tällainen:

"Harmittaa

Ajatella, että tällainen viaton nukkekoti- ja leikkikaluharrastusblogi leimataan suoraa päätä suorastaan rikolliseksi harrastukseksi ja SULJETAAN noin vain.

Olen keräillyt nukkeja ja nalleja sekä nukkekotikamaa jo vuodesta 1989, enkä koskaan aikaisemmin ole joutunut tämän harrastuksen takia mitenkään rikolliseksi leimatuksi. Nyt on sitten tämäkin koettu. En tosiaan tiedä, itkeäkö vai nauraa. Naurettavaa tämä ainakin on.

Saa nähdä, milloin tämä blogini on tarkastettu ja saanko vielä vapaasti kirjoittaa nukeista ja nallekarhuista sekä nukketaloista. :=)

Luulen, että siirryn tekemään blogia muualle.
Isonveljen teksti, kun blogiani yrittää katsoa:
"Mahdolliset Bloggerin palveluehtojen rikkomukset
Tämä blogi on tällä hetkellä tarkistettavanamme mahdollisten Bloggerin käyttöehtorikkomusten vuoksi.
Jos luet tätä blogia säännöllisesti ja olet varma, että sisältö on sopivaa, voit siirtyä blogiin valitsemalla "Jatka". Pahoittelemme häiriötä.
Jos olet tämän blogin kirjoittaja, voit poistaa tämän varoitussivun hallintakeskuksen ohjeiden avulla."
Ohjeet:
"
Tämä blogi on lukittu ja poistettu verkosta mahdollisten Bloggerin käyttöehtorikkomusten vuoksi. Et voi julkaista uusia tekstejä ennen blogin tarkastamista ja lukituksen poistamista.
Blogi poistetaan 20 päivän kuluessa, jos et pyydä tarkistusta.
Pyydä lukituksen poistamista
."
Kun olen pyytänyt lukituksen poistamista, vastaukseksi tulee:

"Blogisi on lukittu
Bloggerin roskapostinestorobotit ovat havainneet, että blogisi muistuttaa roskapostiblogia. (Mikä on roskapostiblogi?) Koska luet tätä viestiä ja olet ilmeisestikin oikea henkilö, blogisi ei luultavasti ole roskapostiblogi. Automaattinen roskapostin tunnistus ei ole tarkka, ja pahoittelemme tätä erehdystä.
Saimme lukituksenpoistopyyntösi 7. lokakuuta 2008. Pahoittelemme robottiemme puolesta blogisi lukitsemista, vaikka se ei olekaan roskapostiblogi. Pyydämme kärsivällisyyttäsi tarkistaessamme, että blogisi ei ole roskapostiblogi.
Lue lisää siitä, miten Blogger pyrkii torjumaan roskapostiblogeja.
"

Jouduin jo Taipaleella-blogini kanssa vähän samantapaiseen tilanteeseen äskettäin. Kirjoitin mielipiteeni arkkipiispan homolausunnosta ja koko teksti katosi blogistani! Selitys oli mukamas, että ko. päivänä Bloggerissa oli ollut jotain häiriöitä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.