Minttusuklaakakkua teen kanssa ja Tivoli Narinkkatorilla

Lauantai 18.9.08

Huomasimme äskettäin, että Jasminen Mikku-kisusta ei ole oikastaan lainkaan kuvia. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että Mikku on nykyisin sisäkissa, mutta Leon, siis Nalle Puh -koiran kanssa ulkoillaan noin kolme kertaa päivässä ja kuvia tulee nyt kännykkäkamera-vaiheessa otettua pääasiassa ulkona. Kännykuvista ei sisällä, ilman erikoiskirkasta valoa, tule muuta kuin suhrua.

No, nämäkin kuvat on otettu sisällä. Yökuvaussäädöllä siitä tuli kohtalainen ja tuo hyvin esiin miten viehko kaveri Mikku-kissa on, vaikka se leikattu kolli onkin, ja sen puolen myös, että kaikki on Mikun mielestä sille sallittua: siis minne vain kiipeäminen, minkä tahansa pudottaminen ja missä vain nukkuminen ja minkä tahansa tavaran päällä oleskeleminen.
Lelukoira on onkimalla saatu palkinto ulkolaisten pitämästä tivolista.
Lelukoirakuvat on otettu eilisiltana myöhään, niin kuin kissa Mikunkin kuva, sen jälkeen kun tulimme kaupungilta. Olemme tälläkin viikolla olleet kakkukahveilla Lasipalatsin kahvilassa, tai siis kakkuteellä pari kertaa ja eilisiltana tutustuimme vielä myös tivolitouhuun Narinkkatorilla. Tosin niin myöhään, ettemme voineet enää mennä mihinkään laitteisiin. Jasmine onki kuitenkin hauskan pehmolelun itselleen, mutta arpajaisonnea hänellä ei tällä kertaa ollut.


Ostin Jasminelle 15 arpaa vitosella, kolmella eurolla olisi ollut myynnissä 6 arpaa. Muita vaihtoehtoja ei ollutkaan. Monet olivat ostanet arpoja, avattuja arpoja oli ainakin kaksi isoa saavillista. Pehmoja näytti joka paikka notkuvan. Tuli sellainen olo, että huijataanko arpojen ostajia, kun ainoastaan numerolla 21 olisi voittanut. Mahtoikonumeroa 21 olla edes arpojen joukossa. Ja jos oli, niin montako? Miksi viimeistä edellisenä päiväkin pehmoja oli joka paikka täynnä? Ihan kuin kukaan ei olisi voittanut mitään koko aikana. Eivät osanneet kunnolla ainakaan suomea. Melkein kaikki tekstit olivat englanniksi. Vaikuttivat kuitenkin aivan jostain Itä-blokin maasta tuleilta.

Jos mahdollista, menemme Jasminen mieliksi tänään vielä sinne tivolipaikkaan (entisen linja-autoaseman ympärille rakennettuun "Linnanmäkeen") Narinkkatorille, joka on enää tämän päivän Helsingissä. Se on tullut jostain muualta Euroopasta, en vain tiedä mistä. Minneköhän heidän matkansa jatkuu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.