Hyvää uutta vuotta!Lauantai 2.1.2010

Terveiset lumisesta Helsingistä! Vuosi vaihtui. Nyt aurinko paistaa ja pakkanen paukkuu.

Lunta on tullut lähes joka päivä lisää viime viikkoina.Liekö ollut uuden lainsäädännön vai kovien pakkasten ansiota, että ilotulitusmeteli näillä meidän nurkilla väheni varmaan peräti 80-90%!!! Uskomatonta. Kun muistelee tilannetta viime vuonna, niin koirakin oli suht rauhallinen verrattuna viime vuoteen, jolloin pauke alkoi jo välipäivinä ja jatkui vielä ainakin pari päivää uuden vuoden jälkeen. Oli se kyllä hirveää, kun koko ajan sai pelätä, milloin jokin ilotulite räiskähtää ikkunasta läpi.

Tällaista jälkeä tuli viime vuonna: Kurkkaa vanhoja blogikuviani.

Nämä kuvat on tältä uudelta vuodelta:

Eivät mitenkään vedä vertoja viime vuodelle, jolloin pauke jatkui yötä päivää melkein loppiaiseen ja varaslähtö otettiin muistaakseni jo tapanina. Nyt pauketta oli vaivaiset pari paukkua etukäteen ja hiukan uudenvuoden aattona ja muutaman kerran vielä kiellon päälle.Vuosi loppui kuitenkin suomalaisen yhteiskunnan alueella huonosti: Vuoden viimeisenä päivänä maahanmuuttaja tappoi viisi hyvää veronmaksajaa ja itsensä. Ehkä hänkin maksoi veroja. Menetettiin siinä ainakin 100:n jollei useammankin työvuoden verot ja markkinatalouden pyöritys näiden ihmisten kohdalla. Tuli miehen tempaus yhteiskunnalle kalliiksi.

Itseasiassa en tosissaan ajattele asiaa rahan kannalta. Kunhan vain totesin. Surullista oli nähdä lööppejä asiasta eri puolilla kaupunkia. Ei kovin nostanut juhlamieltä. Kai oman elämäni viimevuosien tapahtumien takia jo pelkän lääkintämiesten valkoisen takin näkeminen iltalehden kansikuvassa saa kyyneleet nousemaan silmiin.

Vielä kaikenkukkuraksi otin tänään väärät avaimet koiran kanssa ulos lähtiessäni. Ovenavauksesta sain sitten maksaa 50 euroa.

Toivottavasti alkava vuosi kuitenkin tuo meille kaikille hyviä asioita ja tapahtumia. Hyvää uutta vuotta kaikille, kaikesta huolimatta!


4 kommenttia:

 1. Samoin sinulle hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Ilahdutit paivaani jattamalla kommentin, kiitos!
  Myos sinulle antoisaa alkanutta vuotta ja vuosikymmenta!

  VastaaPoista
 3. Voi kun kauniita maisemia! Hyvaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Antoisaa ja maukasta uuttavuotta 2010!!:)

  VastaaPoista

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.