Kesän viimeinen sunnuntai30.8.09 sunnuntai

Tänään oli sitten kalenterissa kesän viimeinen sunnuntai. Oikein virallisesti. Ylihuomenna alkaa syyskuu ja se on sitten menoa kohti talvea. Kesäaika tosin on merkitty loppuvaksi lokakuun 25. päivä, mutta se on vain paperitietoa. Ei sen puoleen, muistan lukioluokilla sinnitelleeni itseppäisesti vielä marraskuun puolella päänsisäisessä väittämässäni, että elettiin vielä MYÖHÄISKESÄÄ. Kävin Naantalin yhteiskoulua ja ruusut "kukkivat" tumman mustanpuhuvina (rehellisesti sanoen kai puoliksi pystyyn jäätyneinä ja kuivuneina? Joka tapauksessa ruusut kukkivat vielä) penkeissään seinän vierellä.

Tästä voi vetää sen johtopäätöksen, että en ole varsinaisesti talven ystävä ja syksykään ei erityisemmin saa minua innostumaan. Ehkä olen syntynyt väärälle leveysasteelle. Ei auta kuin yrittää taas sopeutua. Onneksi ei aivan vielä tarvitse kaivaa villahousuja naftaliineista. Tämä sunnuntai nimittäin oli sään puolesta mitä upein. Aurinko lämmitti mukavasti ja tuuli oli lempeän vilpoinen. Paikoin pihlajat notkuvat punaisenaan marjoista.

1 kommentti:

  1. Kaunis pihlajakuva! En minäkään koskaan pitänyt Helsingissä syksystä tai talvesta;kevät ja kesä olivat lempiaikaani.Toivottavasti syksy pysyy kauan lämpimänä..

    VastaaPoista

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.