Elokuu


Maanantai 3.8.09

Elokuu. Jotenkin tämä kuukausi saa minussa aikaan monenlaisia tunteita. Päällimmäisenä on haikeus kesän auttamattomasti lähenevästä lopusta. Päivät lyhenevät ja yöt pitevät. Jaakko on paiskannut sen kylmän kiven veteen ja naistenviikko, unikeonpäivä ja tietysti keskikesän juhla juhannus on kaukana takana tai kaukana edessä, ajattelee kummin päin vain.

Tänään Helsingissä oli vaihteeksi todella lämmin päivä, melkein helle näin suomalaisittain ajatellen. Eilen sunnuntaina satoi aika ajoin, mutta ilta oli kaunis ja lämmin. Olisimme silloin voineet mennä Kumpulaankin uimaan, mutta menimme uimahallille. Minulla on tapana useimmiten uimareissuilla harrastaa vesijuoksua. Se on mielestäni niin maauimalassa kuin uimahallissa jotenkin mukavampaa kuin uiminen. Meressä ja järvessä en ole koskaan kokeillut vesijuoksua.

Tänään, kun iltakin oli vielä tosi lämmin, Kumpulaan olisi ollut mukava mennä uimaan, mutta yleensä maanantaisin käyn Israel-illassa, mikä loppuu yleensä vasta siinä puoli yhdeksän maissa, niin että ehdin vielä kotiin tullessa käymään kaupassa ennen klo 21:tä. K. oli hankkinut taas uuden "lelun", käytetyn Nissanin ja koeajelimme kantapaikkaamme iltakahveille. Minä tosin yleensä juon teetä, niin nytkin.

4 kommenttia:

 1. Täällä noin sadan kilometrin korkeudella pohjoisemmassa on hellettä riittänyt ihan hirmusti. Mie kaipaan keskustasta jonnekin meren tai järven lähelle jos siitäkin syystä että siellä tuulee aina hiukan. =)

  Kohta tosin muutammekin.
  Lapset omille teilleen opiskelija-asuntoihinsa ja mie jonnekin muualle.
  En voi yksin jäädä kolmioon...
  Tosin tämä asunto otettiinkin sen vuoksi että opiskelijoillani olisi lyhemmät matkat bussi- ja juna-asemille.


  Voimia viikkoosi.


  *halaus*

  VastaaPoista
 2. Noihin voikukkiin olen vähän heikkona..

  VastaaPoista
 3. Minäkin nautin pitkistä kävelylenkeistä ja ihanista illoista siellä tv-tornin varjossa vieraillessani. Heräsin huomaamaan, että kaipaan Lapin omalaatuisesta kauneudesta rehevään vehreyteen. Ja toreille...
  Kiitos kommenteistasi, elämä palautuu hiljalleen omiin uomiinsa, kaipa koipikin toipuu...
  Ihanaa elokuuta toivotellen, Crane

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ystävät!
  Una, minullakin on mitä ilmeisimmin muutto tästä kolmiosta, nyt kun äitini ja tyttäreni ovat muuttaneet Taivaaseen. Olen vaan tytön pois menon jälkeen ollut vielä niin alamaissa, etten ole jaksanut tyhjentää tätä huushollia.

  Hannele, minäkin pidän voikukista, enkä koe niitä rikkaruohoiksi!

  Crane, hienoa, että jalkasi alkaa parantua.

  Tulkoon tästä elokuusta hieno kuukausi meille kaikille!

  VastaaPoista

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.