Miehet jotka vihaavat naisia


11.5.09
Sain äitienpäivälahjaksi elokuvaillan. K. halusi ilahduttaa minua ja niin suunnistimme sunnuntai-iltapäivällä kohti Finnkinoa, jonne K:lla oli kaksi vapaalippua. Kun emme kumpikaan olleet pahemmin seuranneet viimeaikaista elokuvatarjontaa, valitsimme lipunmyyjätytön suosituksesta elokuvan nimeltä "Miehet jotka vihaavat naisia(Traileri). Muistin jostain lukeneeni, että se oli saanut hyvät arvostelut. K. tosin olisi halunnut katsomaan toimintaleffaa nimeltä Fast and Furious (Traileri), mutta kun se oli jo ehtinyt alkaa, päätimme ottaa liput ensimainittuun. Rööperi oli sekin ehdolla, mutta meni vasta myöhäisillassa.

Aika raakaa dekkarikuvaa valisemamme elokuva olikin, hyvätasoinen kuitenkin, mutta ei kovin herkkähermoisille. Tulihan sekin nähtyä. Ja kivaa oli kuitenkin se, että K. tahtoi elokuvalla ilahduttaa minua. Menimme vain niin ekstempore elokuvateatteriin sen enempiä aikaisemmin miettimättä, joten valinnanvaraa oli vain se , mitä oli sillä hetkellä menossa. Toisaalta elokuva Miehet jotka vihaavat naisia on
"Pohjoismaiden odotetuin suurelokuva" ja " perustuu vuonna 2004 äkillisesti menehtyneen Stieg Larssonin samannimiseen menestyskirjaan" (www.menokatu.fi).

2 kommenttia:

  1. Tuosta elokuvasta en ole kuullutkaan. Hyvää alkavaa viikkoa Marja-Leena!

    VastaaPoista
  2. Minua harmittaa suuresti, että kyseinen pätkä Miehet jotka vihaavat naisia (joka perustuu Stieg Larssonin oivalliseen kirjaan ...ja niitä kirjoja on itse asiassa vielä kaksi muuta!) viivähti kovin lyhyen tovin paikallisessa elokuvateatterissamme.

    Niiltä, ketkä filmin ovat nähneet, kuulin että "normi-hollywood-hutusta" poiketen elokuvassa näytetään aika raakeitakin kohtauksia (kirjan perusteella voin hyvin kuvitella, mitä ne ovat), mutta tämähän ei olekaan mitään ameriikan hapatusta, vaan ruotsalaista laatuleffaa... ;)

    Minua itseäni leffassa kiinnostaisi erityisesti nähdä Lisbeth Salanderin hahmo, vastaako leffa siltä osin minun mielikuvitukseni tuotetta. Liittämäsi kuva antaakin jo jonkinlaista osviittaa, ja aika yhteen käyvät minun kuvitelmani leffan kanssa mitä tulee Lisbeth Salanderiin - ihme juttu sinänsä, sillä yleensä tilanne on juurikin päinvastainen!

    VastaaPoista

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.